Kategórie
 
 
 
Limited Special
Zľava 10 % na všetko s kódom BALABIM10
Akcia končí za:
 
 
 
 
 
Sobota, 17. marec 2018
Darčeky pre mužov do auta. Konečne trefa do čierneho!

Hľadať darčeky pre muža si niekedy vyžaduje nadľudský výkon. Našepkáme vám malý návod, ako nájsť ideálny darček pre muža

Hľadajte kompromis! Napríklad praktický darček skĺbený s vtipným darčekom. Kombinácia, ktorá nikdy nesklame. Našepkáme ešte trošku… To, po čom musíte siahnuť sú darčeky pre mužov do auta.

Aj medzi nimi sú však perly. Kúsky, ktoré muži označujú za najlepšie darčeky do auta, aké kedy dostali. Preto sme sa v uzasnedarceky.sk rozhodli spísať vám darčeky, ktoré potešia každého muža. Za predpokladu, že má auto.

 
Piatok, 5. máj 2017
Darček pre mamu - 10 tipov (nielen) na deň matiek

Mama je len jedna. A hoci si to niekedy neuvedomujeme, dala nám ten najvzácnejší dar zo všetkých - život. Na to, aby sme jej mohli oplatiť všetky láskavé slová, nežné pohladenia a starostlivosť, nepotrebujeme špeciálny sviatok. Ak práve hľadáte inšpiráciu na skvelý darček pre mamu, ste na správnej adrese.

V obchode uzasnedarceky.sk sme pre vás pripravili overené tipy na darčeky pre mamu, z ktorých si zaručene vyberiete. Najmä, ak na dvere už klope druhá májová nedeľa - Deň matiek. 

 
Piatok, 3. marec 2017
10 darčekov k MDŽ, ktoré potešili každú ženu

Uznania pre naše milé polovičky, matky, dcéry i sestry nie je nikdy dosť. Ideálnou príležitosťou, ako to napraviť je Medzinárodný deň žien. Aj vy už milí páni hľadáte na internete tipy na darčeky na MDŽ? V obchode uzasnedarceky.sk sme sa rozhodli, že vás nenecháme v štichu.

Vybrali sme overené kúsky, ktoré zožali najväčší úspech ako darčeky k MDŽ. Dámy váš výber dozaista ocenia. Minimálne bozkom na líce, úsmevom alebo dobrým jedlom.

 
Štvrtok, 2. február 2017
10 tipov na valentínske darčeky

Deň všetkých zamilovaných - Valentín rezonuje počas mrazivých februárových dní v hlave každého milujúceho partnera. A ako to už býva zvykom, čím je deň D bližšie, tým viac nám v hlave víria klasické otázky. Ako nájsť originálny darček na Valentína pre priateľku? Aký valentínsky darček pre manžela by ho naozaj potešil? V uzasnedarceky.sk už máme s darčekmi na Valentína bohaté skúsenosti. Pripravili sme pre vás 10 tipov na darček na Valentína, ktorým svoju lásku dozaista potešíte.

 
Utorok, 20. september 2016
5 tipov, kedy vám treba víno ako darček

Určite ste už veľakrát dumali nad tým, čo kúpiť blízkemu ako darček. Oslavy sú prirodzenou súčasťou spoločenského života a nie vždy sa viete rozhodnúť správne. Práve pre vás sú vyrobené takéto krásne fľaše vín, z ktorých sa poteší naozaj každý obdarovaný.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia