Kategórie
 
 
 
Limited Special
Zľava 10 % na všetko s kódom BALABIM10
Akcia končí za:
 
 
 
 
 
Sobota, 17. marec 2018
Tipy na darčeky, ktoré využijete naozaj všade

To, čo všetci hľadáme neustále a každý rok dokola tipy na darčeky. Kde čerpať inšpiráciu na nápady na darčeky pre všetky tieto významné udalosti?  

Vďaka spätnej väzbe od našich zákazníkov sme sa rozhodli zhrnúť vám osvedčené tipy na darčeky pre mužov, ženy a dokonca i deti pre akúkoľvek príležitosť. Také, ktoré obdarovaným naozaj vyčarili úsmev na tvári. Dokonca s pridanou hodnotou pre vás - všetky nájdete na jednom mieste bez zdĺhavého prehľadávania internetu. Stačí navštíviť www.balabim.sk.

 

Daruj hviezduTipy na darčeky pre ženu

Pre každú ženu sú vzácne chvíľky pohody. Doprajte jej ju aj doma bez toho, aby musela čo i len prst z obývačky vytiahnuť. Ideálny darček pre domácu pohodu je unikátna deka s rukávmi v kombinácii s hrejivými papučami. Ženy chcú byť milované. A keďže ich kráľovstvom je kuchyňa, určite tú svoju potešíte originálnymi zamilovanými solničkami či magickým hrnčekom, ktorý jej pripomenie vašu lásku zakaždým, keď doňho naleje horúcu vodu. Dokonca sa môžete pokúsiť splniť sny každej žene z vášho zoznamu obdarovaných. Siahnite po šumivom víne z perál, perle šťastia a lásky alebo dokonca hviezde, ktorú môže sama pomenovať.

 

Chladiaci pivný výčapTipy na darčeky pre muža

Či je leto alebo zima, každý chlap vie, že pivo sa pije chladené. S chladiacim pivným výčapom si ho môže dopriať kedykoľvek a dokonca sa ním pochváliť priateľom na najbližšej párty. Každého cestovateľa úprimne poteší darček, v ktorom sa bude ukrývať stieracia mapa a naopak vyznávač gaučovej kultúry ocení retro tv hry, ktoré si vychutná v pohodlí domova. Kto nemá rád dobrú muziku? Hudobne nadaných iste poteší hrnček s gitarou. Ak už Váš muž takýto hrnček vlastní, môžete mu darovať rovno vysnívaný hudobný nástroj. Horúce vychytávky ako zástera na holenie či štýlová kovová ploskačka vo vintage štýle sú kúsky, ktoré zožali veľký úspech u nejedného pána. Ďalšie skvelé tipy na darčeky nájdete aj v tomto článku.

 

 

Hrnček legoTipy na darčeky pre dieťa

Aj vy máte pocit, že o takých darčekoch, aké sú dnes všade okolo nás sme my ako deti ani nesnívali? Akokoľvek to je, nájsť originálne darčeky pre deti, ktoré sa im nezunujú je skutočne veda. Malí kreatívci určite ocenia kinetický piesok, autíčkoví nadšenci zábavné antigravitačné autíčko a dievčatká s veľkými snami do budúcnosti pokladničku s kriedou, do ktorej si môžu ukladať svoje úspory. A ak hľadáte tip na darčeky pre teenagerov, nesmrteľné lego opäť raz vytiahlo svoje eso z rukáva - originálny lego hrnček.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia