Kategórie
 
 
 
 
 
 
Nedeľa, 12. február 2023

Výročie je významný deň a treba sa naň dôkladne pripraviť. Výber dokonalého darčeka k výročiu vie byť zábavou, no niekedy dokáže aj poriadne potrápiť. Čo darovať svojej polovičke či inému manželskému páru, ktorý sa rozhodol usporiadať oslavu svojho výročia? Nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi a zvoľte darček ako stvorený pre svojich najmilovanejších.

muž a žena oslavujúci výročie

zdroj: Unsplash.com

Ako vybrať najlepší darček k výročiu?

Ešte predtým, ako sa necháte inšpirovať jednotlivými možnosťami, musíte zistiť, ako z nich správne vybrať. Oslava spoločnej lásky si žiada zapojiť srdce a dušu a spojiť ich s poriadnou dávkou kreativity. Ako vybrať to najkrajšie potešenie, ktoré dokonale odzrkadlí vašu oddanosť a lásku? Inšpirovať sa môžete aj jedným z našich tipov na darček pre zamilovaných k výročiu.

Inšpirujte sa témou výročia

Pokiaľ výročie svadby oslavujú vaši známi a pozvali vás na svoju oslavu lásky, môžete sa inšpirovať témou výročia ich svadby. Téma výročia vám môže napovedať, čo majú oslávenci radi a čo by ste im mali vybrať. Odvíja sa aj od toho, koľko sú manželia už spolu. Mnohokrát však hovoríme len o tých najväčších výročiach, ako napríklad zlatá alebo diamantová svadba. V skutočnosti je ale výročí oveľa viac.

Výročia svadby v prvých rokoch

V prvých rokoch prechádzajú manželia niekoľkými výročiami. Ak sa ich rozhodnú oslavovať, nebojte sa im dať darček inšpirovaný materiálom spojeným s týmto významným dňom. Aké výročia poznáme?

  • 1. výročie – bavlnená svadba. Manželom môžete venovať napríklad praktické bavlnené obliečky, ktoré určite využijú. 
  • 2. výročie – papierová svadba. Ku kytici kvetov, darčekovému košu alebo inému darčeku nezabudnite pridať aj osobné papierové blahoželanie. Vyrobiť ho môžete sami, prípadne ho kúpte. Najviac však poteší prvá možnosť. 
  • 3. výročie – kožená svadba. Koža je skvelým materiálom, ktorý nájdete v rôznych podobách. Od zariadenia, ako je napríklad kožené kreslo až po menšie dekorácie. 
  • 4. výročie – kvetinová svadba. Kedy je lepšie darovať veľkú kyticu, kvetinový aranžmán alebo rastlinu v črepníku, ak nie na štvrté výročie?
  • 5. výročie – drevená svadba. Manželskému páru môžete venovať pekné drevené dekorácie.
  • 6. výročie – železná svadba. Odolný kov nájdete v rôznych prevedeniach.
  • 7. výročie – medená svadba. Meď sa často využíva v kuchynskom zariadení. Zaobstarajte preto páru medené hrnce, príbor alebo pekné doplnky do kuchyne
  • 8. výročie – bronzová svadba. Aj v prípade bronzu môžete využiť praktické zariadenie do domácnosti, a to nielen do kuchyne a jedálne, ale aj do iných miestností.
  • 9. výročie – hlinená svadba. Vyrobte manželskému páru zaujímavé hlinené kúsky, ako napríklad jedálenské sety. Môžete im tiež kúpiť kurz keramickej tvorby, kde sa dobre zabavia.
  • 10. výročie – cínová alebo ružová svadba. V minulosti sa na desiate výročie dávali ženám ruže a mužom predmety z cínu. Túto starú tradíciu môžete oprášiť a inšpirovať sa ňou.

Významné výročia svadby

Po menších výročiach v prvých rokoch nastávajú tie väčšie, ktoré pozná snáď každý. Mnohé sa spájajú aj so zaujímavými tradíciami z dávnej minulosti. Aký je najlepší darček k výročiu svadby po dvadsiatich alebo tridsiatich rokoch?

  • Porcelánová svadba (20. výročie) – manželský pár oslavuje po dvadsiatich rokoch porcelánovú svadbu. Porcelán má symbolizovať krehkosť lásky, no takisto jedinečnosť každého vzťahu. V minulosti dostávali manželia na výročie porcelánový servis, ktorý bol veľkou raritou. Porcelán je aj v súčasnosti pomerne drahý, no keď vám nevadí investovať do darčeka väčší obnos peňazí, našli ste ideálne riešenie.
  • Strieborná svadba (25. výročie) – tradícia striebornej svadby siaha až do stredoveku, kedy muži darovali svojim manželkám strieborné vence. Neskôr slúžilo 25. výročie na to, aby si manželia obnovili sľuby a vymenili strieborné prstene. Vyberte preto manželskému páru pekný strieborný kúsok. Nemusí ísť len o prstene. Dobre vyzerajú aj prívesky, kľúčenky alebo iné príslušenstvo.
  • Perlová svadba (30. výročie) – názov tohto výročia sa odvíja od skutočnosti, že perla si musí prejsť rôznymi štádiami a dlhým procesom, kým sa z nej stane krásny kúsok vhodný do šperkov. To isté platí aj pre manželský pár. Počas tridsiatich rokov si vzťah prešiel viacerými strasťami a úskaliami. Keďže perly sú drahé, môže ísť o spoločný darček, na ktorý sa zložíte spolu s ostatnými hosťami.
  • Rubínová svadba (40. výročie) – rubín sa považuje za drahokam symbolizujúci oddanosť, vernosť a nekonečnú lásku. Keďže je drahý, manželskému páru nemusíte kupovať rubínové šperky. Stačí, keď sa budete inšpirovať jeho sýtou farbou. Zvoľte kyticu červených kvetov, drahšie červené víno alebo červený darčekový box.
  • Zlatá svadba (50. výročie) – aj zlatá svadba sa oslavovala už v stredoveku. Manželia obdarovávali svoje manželky zlatými doplnkami. V súčasnosti si v tento deň obnovujú sľuby. Zlaté šperky sú perfektným darčekom, no ak viete, že si pár chce obnoviť sľuby, naplánujte im peknú oslavu so zlatými dekoráciami. 
  • Diamantová svadba (60. výročie) – tradíciu diamantovej svadby začala kráľovná Viktória, ktorá takýmto spôsobom oslávila svoje 60. výročie zasadnutia na trón. Neskôr sa ňou inšpirovali páry po celom svete, vďaka čomu sa dnes po nádherných 60. rokoch oslavuje jeden z najkrajších míľnikov. Čo na takýto významný deň darovať? Keď chcete kúpiť šperk, avšak nemáte peniaze nazvyš, namiesto diamantu môžete kúpiť lacnejší zirkón. Inou alternatívou je naplánovať oslavu s dekoráciou inšpirovanou diamantmi.

Zaujímavosť

Po diamantovej svadbe sa oslavuje ešte niekoľko výročí. Sú to kamenná svadba (65. výročie), platinová svadba (70. výročie) a nebeská svadba (75. výročie).

Ukážte, že ich poznáte

Darček k výročiu svadby nemusí byť inšpirovaný len samotnou témou výročia. Pokojne môže odrážať aj to, ako dobre manželský pár poznáte. Ak ide o vám blízke osoby, spomeňte si na spoločne strávené dni a zážitky. Do darčeka sa nebojte zakomponovať niečo vtipné, čo pochopíte len vy a obdarovaní.

Iným riešením je výber darčeka k výročiu na základe toho, čo majú osoby radi. Ak napríklad inklinujú k nejakému športu, vyberte im darček ním inšpirovaný. Iným riešením je lístok na zápas tímu, ktorého sú fanúšikmi. Ak ide o ľahší šport vhodný aj pre začiatočníkov, objednajte im zážitok. Môže to byť napríklad tréning so známym trénerom alebo tréning, kde sa naučia základy.

Každý človek má nejakú oblasť, ku ktorej inklinuje. Nemusí to byť len jeho hobby. Pokojne to môže byť aj práca alebo niečo, čomu sa chce venovať, no stále si na to nenašiel čas. Urobte mu ho vy.

Ak by náhodou manželský pár nemal žiadne špecifické záľuby, počúvajte to, čo vám hovorí. Povedal jeden z nich, že potrebujú oddych? Naplánujte spoločný výlet alebo romantický víkend len pre dvoch. 

Sú manželia milovníci dobrodružstva? Zaobstarajte im let balónom, scuba diving, tandemový zoskok alebo bungee jumping. Keď chcete prežiť zážitok s nimi, zvoliť môžete napríklad únikovú hru známu pod názvom escape room alebo návštevu jedného z lanových parkov.

Vyberte jeden spoločný alebo dva samostatné darčeky

Darčeky na výročie môžete venovať manželke a manželovi spoločne, prípadne vyberte každému niečo iné. Prvá možnosť je rýchlejšia. Ak poznáte obe osoby veľmi dobre, darček dokážete skvelo skombinovať. Spoločný darček je výborný aj v prípade, že osoby majú spoločné záľuby. Napríklad, keď radi vykonávajú nejaký šport alebo ich zaujíma určitá oblasť.

Keď ale poznáte dobre len jednu osobu alebo manželia nemajú spoločné niečo, čo by ste mohli v rámci darčeka využiť, vyberte dva samostatné darčeky

svadobná výzdoba

zdroj: Unsplash.com

Nebojte sa byť viac osobní

Keď manželský pár dobre poznáte, nebojte sa ísť viac do hĺbky. Inšpirujte sa ich spoločným vzťahom alebo vašimi spoločnými zážitkami. Osobné darčeky sú aj tie, ktoré sami vyrobíte. Ak sa venujete niečomu kreatívnemu, využite svoje zručnosti. Keď nie ste od prírody remeselník, môžete kúpiť hotový darček a k nemu pripojte vlastnoručne vyrobené prianie k narodeninám či výročiu.

Zamerajte sa na praktickosť

Praktické darčeky vám dávajú istotu, že ich manželský pár využije v domácnosti alebo v rámci práce. Do tejto kategórie patria rôzne pomôcky do domácnosti, spotrebiče alebo elektronika. Cestovateľov poteší nový kufor a pár plánujúci rekonštrukciu interiéru zas zariadenie. Aj v tomto prípade platí, že najlepšie je oslávencov počúvať počas roka. Zistite, čo im chýba alebo ich trápi a poskytnite im efektívne riešenie.

Darujte k výročiu svadby efektívne riešenie

Keď ľudia darujú darčeky, často nepremýšľajú nad tým, aký efekt budú mať na obdarovaných. Keď viete, čo pár trápi, môžete im kúpiť niečo, čo ich problém vyrieši. Napríklad ste zistili, že sa im pokazil mixér, tak im kúpite nový. Nekupujte však zbytočne niečo, čo by mohlo skončiť na poličke a manželský pár na to po čase zabudne.

Tip

Vyvarujte sa darčekov, ktoré by mohli pre obdarovaných predstavovať určitý problém. Do tejto kategórie patrí napríklad zážitok s neurčitým dátumom. Obdarovaní môžu termín neustále posúvať, pretože nebudú mať čas až nakoniec poukazu vyprší platnosť. Keď chcete darovať poukaz, vyberte presné časové ohraničenie jeho platnosti. Najlepšie v okruhu niekoľkých týždňov.

Darček k výročiu pre ženy

Oslavujete s vašou milovanou výročie a hľadáte pre ňu špeciálny darček? Výber darčekov k výročiu pre ženy je široký. Zvoliť môžete rôzne dekoratívne predmety, praktické pomôcky do domácnosti aj romantické výlety. Čo zvoliť, aby ste skutočne potešili a vyčarili úsmev na tvári? Máme pre vás tipy na romantické darčeky a iné darčeky pre ženy, ktoré otvárajú bránu k nežnému ženskému srdiečku.

Darujte svojej láske nezabudnuteľný výlet či zážitok

Túži vaša polovička po dovolenke v exotickej krajine? Či by chcela navštíviť zaujímavé miesto na Slovensku? Splňte jej sen a zabookujte vysnívanú dovolenku. Výhodou je to, že dovolenku nemusíte vybrať priamo na určitý čas. Zvoliť môžete poukaz platný niekoľko mesiacov. Následne ostáva už len dohodnúť si presný termín vo dvojici.

Zájazd do exotických krajín alebo do blízkych metropol nemusí byť drahý. Na internete nájdete desiatky zlacnených leteniek a výhodné ubytovanie. Dovolenky rozhodne patria do kategórie romantických darčekov k výročiu. Ocenia ich ženy aj muži, no o návšteve romantického mesta spravidla premýšľa práve nežnejšie pohlavie.

Iným riešením môže byť darovanie zážitku. Skvelý je napríklad kurz varenia, kreslenia, angličtiny alebo iného jazyka. 

Personalizovaný darček pre ženu

Mnohé ženy si potrpia na to, aby darčeky mali najmä emotívny charakter. Svojej láske môžete preto darovať aj koláž fotografií, ktorú sami vytvoríte. Môžete tiež zakúpiť špeciálny fotorámček vo forme koláže, vyvolať fotky a romanticky ich skombinovať.

Skvelé sú takisto fotoknihy, ktoré vytvoríte cez internet. Do knihy nakombinujete obľúbené fotografie a pekné texty. Následne ich necháte vytlačiť a môžete sa tešiť z pekného a originálneho darčeka.

Do kategórie personalizovaných darčekov patria aj šálky s menom alebo vtipným textom vystihujúcim vybranú osobu. Môže to byť aj príbor s vygravírovaným dátumom svadby alebo menom.

Fantázii sa medze nekladú a dnes sa dá personalizovať takmer všetko. Od šálok a fliaš až po vankúše, deky alebo tričká. Zamerajte sa na to, čo má rada vaša najdrahšia a čo by jej urobilo najväčšiu radosť.

Praktické kúsky do domácnosti

Praktické darčeky do domácnosti sú jedny z najlepších. Hodia sa najmä novomanželom, ktorým finančne pomôžu, no môžete ich dať aj na výročie. Ak máte doma zanietenú kuchárku či pekárku, môžete jej kúpiť niečo, čo jej celý proces urýchli. Nepotrebuje nový mixér alebo kuchynského robota? Ak nie, urobte jej radosť súpravou tanierov, zaujímavých šálok alebo príborov.

Ak máte na nákup darčeka väčší rozpočet, pokojne darujte aj kvalitný spotrebič. Každá gazdinka ocení novú umývačku riadu, práčku alebo sušičku. Nespomínala vaša priateľka, že sa jej pokazil kávovar, alebo že by chcela vyskúšať nejaký nový spotrebič, ktorý videla na trhu?

Pri nákupe darčekov dokážete sami seba otestovať, ako dobre počúvate svojich blízkych a ako ich poznáte.

Tip

Ak nechcete na darček na výročie míňať stovky eur, zložte sa naň s viacerými osobami. Kvalitný spotrebič alebo elektronika určite poteší viac, ako niekoľko menších darčekov bez špeciálnej funkcie.

Šperk inšpirovaný témou výročia

Tento tip na romantický darček je vhodný najmä pre mužov, ktorí chcú svojim manželkám pripraviť prekvapenie na výročie svadby. Pri oslavách striebornej, zlatej, diamantovej či rubínovej svadby môžete darovať šperk inšpirovaný práve jedným z týchto kameňov. Krásne sú prstene, no nemusíte zostať len pri tejto klasike. Vyskúšať môžete aj náušnice, retiazky alebo náramky.

Šperky si s polovičkou môžete darovať navzájom a obnoviť si tak svoje sľuby. Medzi najobľúbenejšie šperky patria práve diamanty, pretože sú nositeľom hodnoty. Dajú sa posúvať z generácie na generáciu.

Ak oslavujete napríklad papierovú alebo bavlnenú svadbu, no chcete darovať šperk, dajte svojej polovičke univerzálne zlato či striebro. Ide o klasiku. Dobre bude vyzerať aj o dve dekády.

Ďalšie nápady na darček k výročiu pre ženu

Ešte stále neviete, čo oslávenkyni darovať na výročie? Možnosti sú nekonečné. Siahnuť môžete napríklad po drahšom kúsku oblečenia alebo inom módnom doplnku. Takýto kúsok poteší najmä vtedy, keď žena podobné veci pravidelne nekupuje a investuje do nich len pri špeciálnych príležitostiach. Môže ísť o značkovú kabelku, topánky alebo šaty.

Ak je oslávenkyňa milovníčkou kníh, namiesto klasickej knihy jej môžete kúpiť čítačku. Vďaka nej bude môcť čítať svoje knihy aj na cestách. Iným riešením je kúpa niečoho, čo podporí jej hobby. Rada cvičí? Zaobstarajte jej permanentku do obľúbeného fitness centra alebo kvalitnú športovú súpravu a obuv. Miluje fotenie? Zistite, o aký fotoaparát má záujem.

Mnohokrát sa zdá, že osoba nič nepotrebuje, no keď sa prizriete bližšie, zistíte, že existuje nekonečne veľa možností. Aby ste však prišli na to, aký darček je ten najlepší, budete musieť s nákupom začať v dostatočnom predstihu, nie pár dní pred oslavou.

ozdoba ako romantický darček k výročiu

zdroj: Unsplash.com

Darček k výročiu pre mužov

Čo dať k výročiu mužovi? Aj v tomto prípade existuje niekoľko alternatív, z ktorých vyberiete svojej láske to, čo ho poteší. Ak neviete, kde začať, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

Adrenalínový zážitok ako darček k výročiu pre mužov

Muži často túžia skôr po adrenalínových zážitkoch ako po romantických dovolenkách. Ak teda chcete darovať zážitok, vďaka ktorému si manžel vyčistí hlavu a oddýchne, zamerajte sa na niečo akčnejšie.

Klasikou sú jednodňové zážitky, ako napríklad bungee jumping, scuba diving, adrenalínová jazda na pretekárskom aute alebo tandemový zoskok. Ak by ste chceli vybrať niečo na viac dní, môžete zvoliť poznávacie zájazdy v exotických krajinách

Praktické pomôcky

Praktické darčeky pre mužov sú aj v tomto prípade skvelou voľbou. Ak muži radi varia, budú sa im hodiť pomôcky do kuchyne. Inou voľbou môžu byť pomôcky do dielne, ktoré sa budú vyberať dobre najmä osobám s podobnou záľubou.

Ak muž miluje šoférovanie, vyberte mu príslušenstvo do auta ako darček. Každému sa zíde držiak na telefón, nabíjačka alebo praktická GPS. Staviť môžete aj na ochranné poťahy alebo organizéry, ktoré sa dajú ľahko zavesiť na predné sedadlá a poskytnúť miesto na odloženie maličkostí pre ľudí sediacich vzadu.

Do domácnosti sa perfektne hodí aj súprava pohárov a karafa na drahší alkohol alebo fľaša obľúbeného alkoholu. Milovníkom kávy darujte napeňovač mlieka, kávovar alebo zaujímavú šálku. Tým, ktorí majú radi čaj, môžete kúpiť štýlové a vtipné sitko.

Minimalistické šperky vhodné aj pre mužov

Nie každý muž má rád šperky. Okrem toho nie všetky kovy sú pre nich úplne ideálne. Červený rubín nie je napríklad bežným diamantom, ku ktorému inklinuje drsnejšie pohlavie.

Keď teda chcete obdarovať nejakým šperkom muža, siahnite skôr po minimalistických šperkoch. Výborné sú jednoduché strieborné alebo zlaté prstene. Potešia aj drahšie a elegantné hodinky so štýlovým ciferníkom.

Samostatnou kategóriou v doplnkoch sú inteligentné alternatívy, ako sú smart hodinky sledujúce kroky, spálené kalórie a množstvo ďalších detailov. Niektoré sú určené skôr na šport, iné majú elegantný vzhľad a dajú sa nosiť počas celého dňa.

Elektronické vychytávky ako darčeky pre muža

Chcete oslávencovi uľahčiť život? Vyberte mu darček z elektronických vychytávok, ktoré sú v súčasnosti veľmi obľúbené. Do tejto kategórie patria napríklad bezdrôtové bluetooth slúchadlá. Cvičenie, dochádzanie do práce alebo len chodenie po meste je vďaka nim oveľa jednoduchšie.

Zvoliť môžete aj smart zariadenie do domácnosti, napríklad svetlá s možnosťou ovládania prostredníctvom aplikácie. Zaujímaví sú aj hlasoví asistenti, ako Alexa, Siri alebo Google Asistent.

Rada odborníka

Ak máte obmedzený rozpočet, namiesto drahých inteligentných hodiniek kúpte inteligentný náramok. Spravidla ho nájdete za nižšiu sumu, pričom urobí podobnú prácu.

Predplatné obľúbenej služby

Má oslávenec rád sledovanie filmov na obľúbených streamovacích platformách alebo počúva hudbu cez Spotify či Apple Music? Na prvý pohľad sa to síce nezdá, no ročne stoja tieto služby niekoľko desiatok eur. Ak ich svojmu zlatíčku predplatíte, pomôžete mu ušetriť a dáte mu niečo, čo skutočne chce a potrebuje.

Okrem služieb môžete predplatiť aj časopisy v printovej alebo online forme. Popularitu získavajú aj predplatné jedál, nápojov alebo boxov s rôznou kombináciou produktov. Niektoré spoločnosti poskytujú aj mesačné kozmetické boxy či súpravy pre posilnenie imunity.

Ďalšie možnosti na darček k výročiu pre muža

Aj pre mužov existuje široká ponuka osobných darčekov vhodných na výročie. Výber vám uľahčí najmä to, že svojho drahého najlepšie poznáte. Premýšľajte nad tým, čo má rád alebo čo mu chýba. Oblečenie alebo doplnky vyzerajú na prvý pohľad ako nevhodný darček, no opak môže byť pravdou. Platí to najmä v prípade, ak ide o drahší kúsok. Zistite, k akým značkám muž inklinuje a po čom túži.

Ďalšou alternatívou je kvalitný parfum, kožená taška alebo čítačka kníh. Investovať môžete aj do pera s vygravírovaným menom alebo do súpravy kravát od obľúbenej značky.

Je oslávenec milovníkom cvičenia a trávi vo fitness centre niekoľko hodín každý deň? Kúpte mu permanentku alebo mu zaobstarajte poukážku na masáž.

Skvelou voľbou môže byť aj koncert obľúbenej skupiny. Zistite, či nemá v blízkosti náhodou vystúpenie, kde by ste sa mohli s partiou dobre vyblázniť.

K perfektnému darčeku sa niekedy dostanete oveľa jednoduchšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Zbytočne to nekomplikujte a zamerajte sa na to, čo vašu polovičku napĺňa.

Darčeky, ktoré si môžu dať manželia navzájom

Okrem zaujímavých tipov na darčeky pre blízkych a priateľov manželského páru nesmieme zabudnúť ešte na jednu vec. Sú ňou darčeky, ktoré si môžu dať manželia spoločne. Aké možnosti máte?

Téma svadby

Téma svadby nemusí inšpirovať len samotných hostí, ale aj vás. Na výročie striebornej svadby si obnovte sľuby a darujte si strieborné prstienky. Podľa tradícií by ste ich mali nosiť až do konca jubilejného roka. K výročiu zlatej svadby si môžete vymeniť zlaté prstene. 

Na rubínovú svadbu môžu manželia darovať manželkám šperky z rubínov. Ak by muž nechcel nejaký šperk s jemným červeným kameňom, napríklad retiazku, vyberte mu iný drahokam alebo zvoľte luxusné hodinky s tmavým bordovým koženým remienkom. 

Diamantová svadba je výborným obdobím pre investíciu do diamantov, ktoré môžu byť neskôr rodinným pokladom. Dediť sa budú z generácie na generáciu.

Oslava v kruhu najbližších

Oslava je bežnou súčasťou výročí. Mnohí na ňu nedajú dopustiť, pretože sa stretnú aj so vzdialenou rodinou a priateľmi, ktorých dlho nevideli. Veľké oslavy s dobrým jedlom a zábavou do noci však nie sú jediným riešením. Deň a večer si užijete aj vtedy, keď naplánujete menšie posedenie v kruhu najbližších.

Takéto posedenie je výborné pre každého, kto nemá v láske veľké oslavy a pre manželov vo vyššom veku. Malá oslava je ako stvorená na zlatú alebo diamantovú svadbu.

Plánovanie menšieho posedenia ušetrí čas aj energiu. Často ho môžete urobiť priamo vo svojej jedálni alebo obývačke. Ak by vás bolo trochu viac, môžete si objednať stôl v reštaurácii.

balóny na výročie svadby

zdroj: Unsplash.com

Obnova sľubov v zahraničí

Kedy je lepšie naplánovať si výlet za hranice, relaxačný víkend alebo len menšiu túru, ak nie na výročie? Ak nemáte radi veľké oslavy s desiatkami hostí, pripomenutie významného dňa vo dvojici mimo domova je ideálnym riešením. Výlet môžete skombinovať aj s obnovou sľubov a pripomenúť si tak posledné roky strávené spolu.

Mnohí cítia tlak a nutnosť robiť veľké oslavy, pretože „to tak má byť”. Pravdou ale je, že výročie je len pre vás. Mali by ste preto robiť to, čo vás baví. Keď je pre vás cestovanie to pravé, nemali by ste ho odkladať.

Príjemná večera vo dvojici

Nechce sa vám nikam ísť a najradšej by ste zostali doma? Zbytočne sa do ničoho netlačte a spravte si filmový večer. Najprv si niečo spolu navarte. Môže to byť napríklad vaše obľúbené jedlo. Nezabudnite ani na dezert a fľašu dobrého vína.

Následne si vyberte nejaký film, ktorý máte radi, vypnite telefóny a venujte sa sami sebe. Večer sa môžete ešte poprechádzať v okolí a dobre sa porozprávať. Súčasťou oslavy vášho výročia môže byť takisto sľub, že takéto pokojné večery budete robiť pravidelne.

Vyberte správny darček k výročiu aj vy

Darček k výročiu svadby by mal byť originálny a zaujímavý. Mal by takisto vystihovať obdarovanú osobu, prípadne pár, ktorému plánujete darček dať. Svoju voľbu si dobre premyslite. Inšpirujte sa témou výročia, prežitými zážitkami alebo len našimi tipmi. Uvidíte, úspech s akýmkoľvek darčekom pre páry budete mať zaručený.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia